De mensen achter Bloeij

Iedereen bij Bloeij is anders, uniek, met eigen kwaliteiten en specialisme. Wat ze gemeen hebben? Een passie voor het werkgeluk en welbevinden van medewerkers.

Bloeij Adviseurs Mens, werk & gezondheid

Bloeij Adviseurs Mens, werk & mobiliteit

Bloeij Adviseurs amplitie & preventie

Bloeij bedrijfsartsen

Onze partners

We werken samen met gespecialiseerde partners. Zoals voor de ontwikkeling van verschillende metingen en tijdens re-integratietrajecten.

Preventned

Preventned is onze onderzoekspartner om metingen en onderzoek op preventie en werkvermogen te doen.

logo HD Pro

Met DH-Pro werken wij samen ten aanzien van risicomanagement op het gebied van veiligheid, kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu.

driessen

Als uitzendbureau voor de publieke sector heeft Driessen een groot netwerk. Deze samenwerking maakt onze re-integratie succesvol.

logo mensium

Soms is re-integratie lastig. Op die momenten werken we samen met Mensium, de specialist voor mobiliteit in de publieke sector.

blue sky egronomics

Blue Sky Ergonomics is partner op het gebied van werkplekonderzoeken en verschillende trainingen ergonomie en fysieke belasting, zowel oplossingsgericht als preventief.

spat verandert

Onze partner SPAT Verandert gebruikt de methode Intelligent Bewegen om medewerkers te coachen naar gedragsverandering, doormiddel van lichaamsbeweging in de buitenlucht.