Lars Schalken

Adviseur mens, werk & gezondheid

Mijn achtergrond is breed, onder andere als senior/medewerkerscoach bij de Belastingdienst heb ik altijd veel energie gekregen in het ondersteunen van mensen bij het vinden van oplossingen voor hun problemen om zodoende (weer) werkgeluk te vinden. Als adviseur mens, werk en gezondheid wil ik zowel de medewerker als de werkgever helpen op het gebied van gezondheid en welzijn.

Hierbij zal ík niet altijd de antwoorden kunnen geven. Maar ben ik wel altijd beschikbaar om met medewerkers en werkgevers te kijken naar mogelijkheden die er zijn om verzuim te voorkomen (preventief) of om het bestaande verzuim op te lossen. Op basis van aandacht en vertrouwen kenmerkt mijn aanpak zich door structuur aan te brengen in het leven van de medewerker, door te focussen op wat juist wel kan en niet enkel te kijken naar de beperkingen die er zijn. Altijd in overleg met werknemer en werkgever en door mensgerichte, volledige en transparante communicatie.

Ik kijk graag naar wat er kan, en help de ander om in mogelijkheden te denken. Empathie, een praktische instelling en enthousiasme kenmerken mijn werkwijze, áltijd door het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving. Daarnaast ben ik een fanatiek sporter, dus ook vitaliteit, beweging en positieve gezondheid komen regelmatig ter sprake als je met mij in gesprek bent!