Wat wij geloven

Wij zijn Bloeij. Jouw arbodienst dichtbij. Wij geloven dat mens en werk elkaar beter maken. Wij streven ernaar dat iedereen in zijn of haar werk de beste versie van zichzelf is. Wij versterken mensen, zodat ze dat ook daadwerkelijk kunnen. Dat vraagt om constante aandacht voor groei en bloei(j) van medewerkers en daarmee publieke organisaties. Wij staan dicht bij de medewerker en organisatie, waarbij het goede gesprek centraal staat.

Onze kernwaarden

  • Wij zijn dichtbij door betrokkenheid.
  • Bij ons ervaar je veiligheid door vertrouwen.
  • Wij staan voor vakmanschap door ontwikkeling.

Ons eigen Bloeij-model

In alles wat we doen zijn we bezig met het versterken van medewerkers. Hierbij zetten we de mens centraal. Daarvoor hebben we ons eigen Bloeij-model ontwikkeld. Het is gebaseerd op het Huis van Werkvermogen en invloeden uit de theorie van positieve gezondheid, aangevuld met onze ervaring op het gebied van amplitie, preventie en verzuimbegeleiding. Het Bloeij-model bestaat uit mens-factoren en omgevingsfactoren. Om zowel mentaal als fysiek lekker in je vel te kunnen zitten én voldoende veerkracht te hebben in de omgang met life-events, moeten de onderdelen uit het Bloeij-model met elkaar in balans zijn. Wij helpen medewerkers, leidinggevenden én HR om zicht te krijgen op de onderdelen van het Bloeij-model, maar vooral, om steeds een stapje dichter bij de beste versie van zichzelf te komen.

Onderdeel van Driessen Groep

Wij zijn onderdeel van Driessen Groep. Driessen Groep maakt werkgeluk mogelijk. Met onze familie van bedrijven richten wij ons op organisaties en mensen die werkzaam (willen) zijn in de publieke sector. Wij verbinden mens en werk, maken processen eenvoudiger met software en services, ondersteunen bij personeelsontwikkeling en mobiliteit en bieden online arbeidsmarktoplossingen. Zo dragen wij al meer dan 30 jaar bij aan het werkgeluk van zoveel mogelijk mensen en organisaties.

Naar Driessen Groep