Kwaliteit en Duurzaamheid

Wij helpen organisaties met het versterken van medewerkers. We helpen bij het inrichten van verzuimbegeleiding, preventie en bij het ontwikkelen van de groei en bloei van medewerkers. Dat kunnen we niet alleen, dat doen we samen. We vinden het belangrijk dat dit op een goede, maatschappelijke manier gaat, volgens geldende richtlijnen, wetgeving en kwaliteitsstandaarden. Daarom zijn wij een gecertificeerde arbodienst en vind je ons terug in het register van Stichting Beheer Certificatie Arbodiensten.

Certificeringen

Met onze registratie in het register van Stichting Beheer Certificatie Arbodiensten voldoen we aan de gestelde eisen om onze kwaliteit en deskundigheid te garanderen. Hiermee borgen we dat we voldoen aan de relevante wet- en regelgeving zoals onder andere de Arbowet, het Arbobesluit, Arboregeling en AVG. Ook zijn we ISO-9001 gecertificeerd, aangesloten bij Oval én bij het register Specialistisch Casemanagement (RSC).

Onderdeel van Driessen Groep

We zijn onderdeel van Driessen Groep. Gezamenlijk zijn wij bewust bezig met kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Samen zetten wij ons dagelijks in om:

  • werkgeluk mogelijk te maken voor mensen waarvoor dit niet vanzelfsprekend is (donaties aan Driessen Foundation).
  • duurzaamheid en MVO te borgen in alles wat we doen. We staan op de MVO prestatieladder certificering trede 3.
  • inclusie in onze organisatie te omarmen.  Zo halen we bijvoorbeeld dagelijks ons kopje koffie bij Jan & Koek, de sociale koffiebar van onze Brainport Human Campus.