Bloeij, een arbodienst met een eigen aanpak

Anders dan vele andere arbodiensten gaan wij bij Bloeij niet uit van ziekte, maar van gezondheid. En zijn wij niet op afstand, maar dichtbij. Met deze aanpak zorgen we voor een vruchtbare voedingsbodem voor groei en bloei van medewerkers. Die iedereen handvatten geeft om het beste uit zichzelf te halen. En als organisatie het verschil te maken.

Bloeij werkt vanuit de positieve psychologie met aandacht voor de organisatie en de medewerker. Met metingen, onderzoek en persoonlijke gesprekken zorgen we dat we dichtbij staan. Dit stelt ons in staat om demedicaliserend te werken en het verzuim actief te verlagen.

Neem contact op

Ons team

Iedereen bij Bloeij is anders, maar ze delen een passie voor het werkgeluk en welbevinden van medewerkers.

Werken bij Bloeij

Ga jij net als wij voor zoveel mogelijk werkgeluk door te investeren in verzuimbegeleiding, preventie én amplitie? Bekijk dan snel onze vacatures. Wij zijn een startende, snelgroeiende organisatie met een duidelijke eigen visie en aanpak. Voor onze hechte club van betrokken, leergierige en enthousiaste collega’s zoeken wij regelmatig adviseurs in het domein van ‘mens, werk en gezondheid’ en ‘mens, werk en mobiliteit’. Interesse of benieuwd naar andere mogelijkheden? Laat het ons weten!

Naar de vacatures

Certificering Bloeij

Bloeij is een gecertificeerde arbodienst. Dat betekent dat wij in het bezit zijn van het ‘certificaat arbodiensten’. Hiermee voldoet Bloeij aan de gestelde eisen om onze kwaliteit en deskundigheid te garanderen. Die eisen zijn opgenomen in de Arbowet, het Arbobesluit en de Arboregeling. Ook is Bloeij ISO-9001 gecertificeerd, zijn we aangesloten bij Oval én bij het register Specialistisch Casemanagement (RSC).

Onderdeel van Driessen Groep

Bloeij is onderdeel van Driessen Groep. Driessen Groep maakt werkgeluk mogelijk. Met onze familie van bedrijven richten wij ons op organisaties en mensen die werkzaam (willen) zijn in de publieke sector. Wij verbinden mens en werk, maken processen eenvoudiger met software en services, ondersteunen bij personeelsontwikkeling en mobiliteit en bieden online arbeidsmarktoplossingen. Zo dragen wij al meer dan 27 jaar bij aan het werkgeluk van zoveel mogelijk mensen en organisaties.

Naar Driessen Groep

Preventned

Preventned is onze onderzoekspartner om metingen en onderzoek op preventie en werkvermogen te doen.

Met DH-Pro werken wij samen ten aanzien van risicomanagement op het gebied van veiligheid, kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu.

Als uitzendbureau voor de publieke sector heeft Driessen een groot netwerk. Deze samenwerking maakt onze re-integratie succesvol.

Soms is re-integratie lastig. Op die momenten werken we samen met Mensium, de specialist voor mobiliteit in de publieke sector.

Blue Sky Ergonomics is partner op het gebied van werkplekonderzoeken, zowel oplossingsgericht als preventief.

Onze partner Travel Clinic Oost is als initiatief van ziekenhuis Rijnstate gespecialiseerd in o.a. Hepatitis B en Griepvaccinaties voor bedrijven.