Download ook de whitepaper '12 inzichten over gezondheid en welbevinden'. Meer informatie

Webinar

De impact van life events op werk en welbevinden

“Uitvallen? Dat gebeurt mij niet!” Wel dus, weet Anne Smulders inmiddels uit ervaring. Het kan iedereen gebeuren, dus jou ook. Of de aanleiding nu vanuit fysieke of mentale gezondheidsproblemen ontstaat, maakt niet uit. De persoonlijke uitdagingen waar je in terecht komt zijn groots.

“Ik had de levenslessen die ik door mijn uitval geleerd heb, graag op een andere manier ontdekt” is iets wat Anne regelmatig zegt. De inzichten die zij heeft opgedaan deelt ze graag met jou in dit webinar.

Anne wil anderen inspireren om waardevolle keuzes te maken. Keuzes die passen bij jou als persoon, bij wie je wilt zijn en bij de levensfase of de situatie van dat moment. Op donderdag 7 oktober organiseert Bloeij van 14.00 - 15.00 uur het webinar ‘De impact van life events op werk en welbevinden’. Tijdens het webinar doorloop je samen met Anne een helder stappenplan. Een stappenplan dat jouw persoonlijk leiderschap versterkt. Na dit webinar:

  • heb je handvatten om uitval te voorkomen;
  • creëer je inzichten om signalen op te pikken;
  • ben je op de hoogte van de impact van life-events op jouw leven;
  • ben je je bewust waarom jij de keuzes maakt die je maakt;
  • ontdek je wat jouw kompas is.

Aanmelden

Wil jij als mens, medewerker, leidinggevende, HRM’er of als collega tips krijgen om uitval te voorkomen en de impact van life-events te begrijpen? Meld je aan voor dit webinar op 7 oktober.