Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwbrief en blijf op de hoogte.

Whitepaper

Whitepaper: Amplitie in de publieke sector

Whitepaper amplitie - Bloeij

“Amplitie is de rookmelder, preventie is rook, curatie (verzuim) is vuur”, hoorde ik (Anne Smulders, Directeur bij Bloeij ) in 2021 tijdens een lezing. Het was mijn eerste kennismaking met amplitie en in mijn hoofd ging een lampje branden. Want dit omschreef precies wat we met Bloeij nastreven. We zetten als arbodienst namelijk vol in op ondersteuning en begeleiding bij curatie en preventie, maar amplitie is van toepassing op een nóg veel grotere groep mensen.

Het is een parapluterm voor thema’s als duurzame inzetbaarheid, bevlogenheid, vitaliteit, werknemerservaring, talentontwikkeling en werkgeluk. Het inzetten op het versterken van alle medewerkers leidt ertoe dat een organisatie meer in balans komt. Je benadrukt én versterkt namelijk alles wat positief is op de werkvloer. Het gaat veel verder dan ‘voorkomen van verzuim’.

Wat lees je in deze whitepaper?

In de HR-wereld is de term ook in een stroomversnelling gekomen qua draagvlak, kennis en toepassing. Heel fijn dat ook jij meer van dit begrip uit de positieve psychologie wilt weten. Amplitie kan namelijk ontzettend veel waarde toevoegen aan jouw organisatie. In deze whitepaper lees je wat amplitie is en hoe je het kunt omarmen in je organisatie.

* verplicht veld

Vraag de whitepaper aan

Vul het formulier in om kosteloos de whitepaper 'Amplitie in de publieke sector' aan te vragen.

Eventueel je opmerking of vraag

Gerelateerde artikelen