Nicole Keijzers

Adviseur mens, werk en gezondheid

Mijn loopbaan heeft altijd gedraaid om mens en werk. Zo’n 12 jaar geleden is daar ook het thema gezondheid bijgekomen. Dat maakt mijn cirkel rond. Ik heb ervaring met arbeidsbemiddeling, (loopbaan) coaching, HR advies en casemanagement. Juist die combinatie maakt dat ik in staat ben situaties vanuit allerlei kanten te bekijken. Die helicopterview vertaal ik graag naar de praktijk. Medewerkers zien mij mede daarom vaak vanzelf als vertrouwd aanspreekpunt. Dat helpt mij om de medewerker te helpen.

Dicht bij mezelf blijven, mijn gevoel volgen en tegelijkertijd realistische, praktische oplossingen vinden, daar zit mijn kracht. Bij mij staat de medewerker aan het stuur op weg naar groei en herstel en daar betrek ik de werkgever bij. Ik focus me op wat wél kan. Daarmee krijg ik de medewerker en werkgever vaak (weer) op één lijn.

Een ziekmelding of preventievraag ontstaat niet zomaar. Vaak is vooraf al veel, of juist te weinig gebeurd en zijn kansen om uitval te voorkomen gemist. Dat maakt dat mijn focus in de afgelopen jaren steeds vaker richting preventie, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid is opgeschoven. Juist in deze verschuiving liggen kansen om gezond en gelukkig aan het werk te blijven, nu maar vooral ook op de langere termijn.