Workshop: Positieve gezondheid als versterker van duurzame inzetbaarheid

Als HRM’er op zoek naar inspiratie over positieve gezondheid en duurzame inzetbaarheid? Hoe kun je positieve gezondheid inzetten met als doel medewerkers te versterken.

Bij Bloeij geloven wij dat je niet eerst ziek hoeft te zijn om beter te worden. Om deze reden hebben wij bij het ontstaan van ons Bloeij-model bewust gekozen voor o.a. het gedachtegoed van de Positieve Gezondheid. Wij zien dit als een bredere kijk op gezondheid, die meer oplevert. Positieve gezondheid is zoveel meer dan de fysieke gesteldheid of afwezigheid door ziekte. Het gaat om hetgeen ons veerkracht geeft als mens. Het is iets persoonlijks, voor elk mens verschillend en de basis van ons welbevinden.

In deze workshop gaan we in op de theorie van Positieve Gezondheid en nemen je mee in de toegevoegde waarde hiervan voor jouw organisatie. We behandelen onder andere:

  • De achtergrond en het ontstaan.
  • Wat is Positieve gezondheid?
  • Waarom wil je als organisatie hiermee aan de slag?
  • Het Spinnenweb.
  • Tips voor het werken volgens deze methode.
  • Het integreren van Positieve Gezondheid binnen de organisatie.

Resultaat

Na het volgen van deze workshop heb je de juiste handvatten om een start te maken met het duurzaam versterken van je medewerkers. Dit vanuit de visie van Positieve Gezondheid.

Doelgroep

HRM'ers

Prijs

€195 euro, deze workshop vindt doorgang bij minimaal 6 deelnemers. De factuur wordt verstuurd naar het bij aanmelding opgegeven e-mailadres.

Locatie

Deze workshop bieden wij online aan of op een door ons gekozen locatie, op basis van open inschrijving en incompany.

Data

Online:          02–11-2023, aanvang 15.30 uur
Helmond:      07–11-2023, aanvang 15.30 uur

Open inschrijving