Inspiratiesessie: Amplitie

Als HRM’er op zoek naar inspiratie over Amplitie? Wat is het en hoe integreer je het in je organisatie of team?

Samen met organisaties willen we zoveel als mogelijk focussen op Amplitie. Dit omschrijft wat we bij Bloeij nastreven: het versterken van medewerkers. Met een Amplitieve werkwijze focus je op het versterken van het welbevinden van medewerkers en daardoor het functioneren in het dagelijks leven en werk.

Deze inspiratiesessie is specifiek voor HRM’ers met een interesse in Amplitief werken. Met als doel je mee te nemen in de visie van Amplitief werken en hoe dit kan bijdragen aan het duurzaam versterken van medewerkers.

In deze inspiratiesessie gaan we in op de theorie van Amplitie en nemen je mee in de toegevoegde waarde van Amplitief werken binnen jouw organisatie. We behandelen onder andere:

  • Wat is Amplitief werken en waarom is dit nodig?
  • Het Amplitiemodel.
  • De pijlers van Amplitief werken.
  • De veranderfilosofie van Amplitie.
  • Amplitie en leiderschap.
  • Wat merken medewerkers van een Amplitieve werkwijze.
  • Het integreren van Amplitie binnen de organisatie (vervolgopdracht).

Resultaat

Na het volgen van deze inspiratiesessie weet je wat een Amplitieve werkwijze inhoudt. Daarnaast krijg je de juiste handvatten om een start te maken om Amplitief werken toe te passen en te integreren binnen je organisatie.

Doelgroep

HRM'ers

Prijs

€195 euro, deze inspiratiesessie vindt doorgang bij minimaal 6 deelnemers. De factuur wordt gestuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Locatie

Deze inspiratiesessie bieden wij online aan of op een door ons gekozen locatie, op basis van open inschrijving en incompany.

Data

Online:         10-10-2023 aanvang 15.30 uur
Helmond:     23-10-2023 aanvang 15.30 uur

Open inschrijving